Even voorstellen…

Ik woon sinds augustus 2016 aan de Mooieweg in Arnhem, samen met mijn man Marcel, 2 kinderen en de hond.
Toen we van de uiterwaarden van een dorp naar Arnhem verhuisden, dachten we dat we de groene omgeving kwijt zouden zijn, maar gelukkig hebben we hier in Arnhem weer een prachtige landelijke omgeving terug gekregen.

Ik startte in 2014 een coachpraktijk, maar had al jaren het idee om deze praktijk te combineren met de mogelijkheid tot een overnachting. Nu bied ik ook coachtrajecten aan voor naasten van verslaafden,  gecombineerd met een verblijf om even tot rust te komen.
Marcel werkt als zelfstandig it-consultant, heeft een kantoor aan huis, maar werkt ook veel op locatie.
De kinderen zitten beiden op school in Arnhem.

Ik hoop dat u net zo van de omgeving en de stad Arnhem geniet zoals wij dat doen, en ik verwelkom u graag in Arnhem-Zuid.

Tot snel, Ulrike

Deel dit:
Scroll to top