Even voorstellen…

Marcel en Ulrike Rothuizen wonen sinds augustus 2016 aan de Mooieweg in Arnhem, samen met hun 2 kinderen en de hond.
Toen ze van de uiterwaarden van een dorp naar Arnhem verhuisden, dachten ze dat ze de groene omgeving kwijt zouden zijn, maar gelukkig hebben ze hier in Arnhem weer een prachtige landelijke omgeving terug gekregen.

Ulrike startte in 2014 een praktijk als Lifecoach, maar had al jaren het idee om deze praktijk te combineren met de mogelijkheid tot een overnachting. Daarom biedt B&B Het Zeegbos ook korte coachtrajecten aan gecombineerd met een verblijf.
Marcel werkt als zelfstandig it-consultant, heeft een kantoor aan huis, maar werkt ook veel op locatie.
De kinderen zitten beiden op de middelbare school in Arnhem.

Zij hopen dat u net zo van de omgeving en de stad Arnhem geniet zoals zij dat doen, en verwelkomen u graag in Arnhem-Zuid.

Deel dit:
Scroll to top