naasten van verslaafden

Coaching voor Naasten van Verslaafden

Een verslaving treft niet alleen de verslaafde, maar ook alle dierbaren. In mijn praktijk in Arnhem-Zuid werk ik als ervaringsdeskundig coach voor naasten van verslaafden. Ik bied naast een luisterend oor ook krachtig ondersteunende coaching aan, die is afgestemd op persoonlijke wensen.
Mijn doel is om naasten van verslaafden te leren omgaan met de problematiek die bij de verslaving van hun dierbare komt kijken. De regie over hun leven terug krijgen is belangrijk om weer gelukkig te worden. Grenzen stellen en handhaven is hierbij een speerpunt. Gevoelens van verdriet, wanhoop en boosheid mogen er zijn en zullen we een plek gaan geven. Ik heb veel geworsteld met mijn emoties en de keuzes die ik destijds noodgedwongen heb moeten maken. Nu zet ik mijn ervaring als naaste in, samen met mijn expertise als coach, om mensen te ondersteunen en een luisterend oor te bieden als hun dierbare verslaafd is. Tevens is er de mogelijkheid om coaching te combineren met een verblijf in de B&B. Zo kunnen naasten even afstand nemen en tot rust komen. Neem een kijkje op de website, www.naastenvanverslaafden.nl

 

Deel dit:
Scroll to top